FunX

Nederlandse dj en Kelly Rowland maken single

  1. Newschevron right
  2. Nederlandse dj en Kelly Rowland maken single
Nederlandse dance dj's doen het al jaren goed in het binnen- en buitenland. Mitchell Niemeyer staat op het punt om zich aan het succesvolle lijstje toe te voegen. De Nederlandse dj/producer is onlangs de studio ingedoken met Kelly Rowland.

Niemeyer ontmoette haar tijdens een release party in New York. Daar liet de dj haar een aantal zelfgemaakte tracks horen. "Ze was onder de indruk en een paar weken later zaten we in de studio in L.A.", aldus Mitchell tijdens FunX Start. Volgens de dj wordt er ook een videoclip geschoten voor de track: "Tuurlijk, we gaan er ook een clip bij schieten, alles erop en eraan, we gaan het groots aanpakken."

Het is overigens niet de eerste celebrity waarmee Niemeyer aan de slag is gegaan. Zo zijn Estelle, Chriss Willis en de Nervo Twins allemaal eerder met hem de studio ingedoken.

Beluister hieronder het interview uit FunX Start terug.
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F64600648&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie