FunX

Gianinni: Rihanna's wiet en dronken John Legend

  1. Newschevron right
  2. Gianinni: Rihanna's wiet en dronken John Legend
Gianinni deelde na So You Think You Can Dance het podium met grote sterren zoals Justin Bieber, Rihanna en Shakira. Tegenwoordig is hij wat vaker in Nederland, dankzij Michael Jackson: The Immortal World Tour. Hij vertelde er vanochtend alles over in Start, de FunX ochtendshow met Fernando.

Broodje kip-kerrie

Gianinni vertelde in 2009 bij Fernando dat hij droomde van een carrière in de Verenigde Staten. Niet veel later tekende hij bij één van de grootste danceagency's en dat legde hem geen windeieren. Toch miste hij zijn familie en een paar dingen die niet te vinden zijn in Amerika zoals een broodje kip-kerrie, kapsalon, een Fernandes of een AA'tje.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F43641606&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Rihanna, Shakira & John Legend

Gianinni was te zien in een videoclip van Shakira, ontmoette een dronken John Legend en deelde het podium met Justin Bieber en Rihanna. Hij tourde met Rihanna door Amerika en Australië en vertelt dat het een 'amazing experience' was. De Nederlandse danser heeft haar nummer niet, "maar als ik wiet zou smoken dan had ik zeker nog contact met haar gehad." Zo heeft een collega-danser nog steeds contact met RiRi, vanwege hun gezamenlijke smoke-sessies. Toch vertelt hij Fernando dat er nog steeds één artiest is die hij dolgraag wil ontmoeten en waar hij erg veel bewondering voor heeft, "Justin Timberlake".

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F43642053&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Michael Jackson

De ontmoeting met Justin Timberlake zal even op zich moeten laten wachten, want Gianinni heeft momenteel een contract met Cirque du Soleil. Hij danst namelijk in de voorstelling Michael Jackson: The Immortal World Tour van de wereldberoemde show. Daarvoor onmoette hij ook de broers, moeder en de kinderen van de King of Pop. Die vertelden Gianinni ook over de raarste vermomming van MJ. "Michael wilde even naar de Beverly Hills Mall en deed een pruik op, een beetje verrotte tanden ingedaan en met een zonnebril heeft hij rondgelopen en lekker geshopt. Het is gewoon moeilijk voor hem geweest, want zulke dingen kon hij niet doen."

Cirque du Soleil

Voor Cirque du Soleil verhuisde Gianinni naar de Canadese plaats Montreal, waar het hoofdkantoor zit. Het waren zware dagen volgens de danser. "Op een gegeven moment was het zes dagen in de week van 9 tot 9, dan heb ik het gewoon over 12 tot 13 uur per dag en dat zes dagen lang, tot aan de première." Michael Jackson: The Immortal World Tour gaat in oktober van start in Londen. Het Europese tourschema staat nog niet op de website, maar volgens Gianinni is het bijna zeker dat ze in Nederland langskomen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F43642200&show_artwork=true"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie