FunX

AUDIO: Brahim Fouradi schrijft aan eigen film

  1. Newschevron right
  2. AUDIO: Brahim Fouradi schrijft aan eigen film
Brahim Fouradi brengt Amerika naar Nederland! De ondernemersgeest heeft hem te pakken sinds zijn X Factor job met Kelly Rowland. Nu hij terug is gaat Brahim vol gas werken met B-Brave, Aliyah Kolf en Yellow Claw, maar ook aan zijn eigen film. Tot slot vertelde hij ook iets over een Fouradi comeback met Sexion d'Assaut.

Film

Acteren deed Brahim in de veel bekroonde film Spijt, maar nu is hij toe aan een nieuwe stap. Brahim vertelde Fernando in Start dat hij in de Verenigde Staten de eerste zinnen schreef voor een film die hij dit jaar wil opnemen en volgend jaar wil uitbrengen. Hij raakte in Amerika geïnspireerd tot een film met een goed verhaal waar veel muziek en dans in voorkomt. Met hard werken komt de film er volgens Brahim wel, met of zonder sponsors: "Desnoods betaal ik het zelf."

B-Brave

De meeste tijd die Brahim de komende tijd heeft, stopt hij in de groep B-Brave. "Vandaag maken ze de naam van de nieuwe single bekend, maar er komt een nieuw album, een parfumlijn en merchandise uit." Met B-Brave wil Brahim Fouradi de sound van 'N Sync en Backstreet Boys terughalen: "Wat ik tegenwoordig mis is die sound van toen in een jasje van nu en dat wil ik Nederlandstalig terugbrengen met B-Brave."

X Factor

Natuurlijk sprak Brahim ook over de drie maanden waarin hij keihard heeft gewerkt aan X Factor. Hij ging langs in het huis van Simon Cowell en dook de studio in met grote producers en artiesten. Het grote verschil tussen Amerika en Nederland is volgens Brahim de druk die op je staat: "In Amerika werk je zestien uur per dag. Als je dat niet doet, dan staan er twintig anderen voor jou klaar. Je moet daar uniek zijn."

Fouradi

Brahim kennen we natuurlijk van het duo Fouradi. Brahim is de afgelopen tijd druk bezig geweest, maar zodra hij tijd heeft gaan de broers Fouradi weer knallen: "We hebben veel Franse demo's Alleen wil ik dat 24/7 doen, niet half werk. Als je met Sexion d'Assaut gaat werken, dan moet je alles kunnen geven. Ik sluit niets uit, maar misschien brengen we aan het eind van het jaar een Franse single uit."

Ster advertentie
Ster advertentie