FunX

Lil Kleine kondigt spontaan vanuit de taxi nieuwe EP aan

  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine kondigt spontaan vanuit de taxi nieuwe EP aan

Lil Kleine wordt niet minder scherp van een avondje stappen. Gisternacht belde fanatieke FunX-luisteraar en taxi-chauffeur Mo naar Sharwhan in de FunX studio. Hij wilde laten weten dat hij vaste klant Lil Kleine op z'n achterbank had zitten. Kleine maakte meteen gebruik van dit gesprek om te laten weten dat zijn lang verwachte EP met Ronnie Flex klaar staat voor hongerige fans.

WHOP

Tijdens Darkchild-uren (1:00-4:00 u.) waren de plannen van Lil Kleine niet verrassend: "Slapen en morgen weer door. Ik heb een heel druk leven, dus ik moet toch m'n nachtrust pakken." Dat harde werken werpt wel zijn vruchten af zegt hij tegen Sharwhan: "Wat ik nu wel met trots kan zeggen is dat de aangekondigde EP 'Whop' klaar is. Ik heb een aantal dagen met Ronnie Flex is een soort Center Parcs gezeten en daar is een EP uitgekomen. Er staan nummers op met een Drank & Drugs-vibe. Ik denk zelf dat het echt een 'dingetje' kan worden."

Platina

Vannochtend namen F1rstman, DJ Dyna en Bollebof een platina plaat in ontvangst. De track 'Round and Round', waar ook Lil Kleine op te horen is, is meer dan drie miljoen keer gestreamd. Kleine kon er zelf niet bij zijn, maar kreeg wel een dikke shout out.
Lees ook: F1rstman, Dj Dyna, Bollebof en Lil Kleine's Round & Round gaat platina

Ster advertentie
Ster advertentie