FunX

Snelle over zijn nieuwe track 'Samen' op de nieuwe EP 'De Terugkeer'

  1. Newschevron right
  2. Snelle over zijn nieuwe track 'Samen' op de nieuwe EP 'De Terugkeer'

Snelle is terug met een hele bijzondere track. Hij bracht Samen kort uit na Scars, die inmiddels een platina status heeft. Hij was te gast bij Start met Fernando om te vertellen hoe het verhaal van veteraan Luuk hem heeft geïnspireerd tot deze track.

“Het broederschap dat je daar achterlaat, dat raakte hem het meeste.”

samen

Oud-soldaat Luuk Elsthout vertelde aan Snelle dat hij een ongeluk heeft gehad, waarbij hij met een voertuig over een bermbom is gereden. Hij legt uit welke invloed dit had op zijn leven en hoe belangrijk broederschap is in het leger. Dit verhaal was de inspiratie voor Samen, een ontroerende track met het thema broederschap. Dit is niet alleen voor Luuk, maar ook voor Snelle zelf heel belangrijk. Zo ziet Snelle ook zijn eigen manager als zijn broeder. "We hebben zelfs samen in de wieg gelegen."

'DE TERUGKEER' EP

Snelle is samen met I am Aisha, Kempi en F1rstman in gesprek gegaan met verschillende veteranen voor de EP De Terugkeer. Het doel van de EP is om meer erkenning en waardering voor veteranen te creëren en hun bijdrage aan onze vrijheid zichtbaar te maken.

Ster advertentie
Ster advertentie