FunX

Spoken: Gevangen in het buitenland

  1. Newschevron right
  2. Spoken: Gevangen in het buitenland
Het zal je maar overkomen dat je moet vastzitten in het buitenland, zoals de 2400 Nederlanders die op dit moment verdeeld over meer dan 75 landen hun straf uitzitten in een buitenlandse cel. Het grootste deel van de Nederlandse gevangenen zit vast voor een drugsdelict. Hoe vergaat het ze en maakt het voor hun straf eigenlijk uit dat ze Nederlander zijn? Manu zoekt het uit in Spoken!

Epafras
De christelijke organisatie Epafras geeft geestelijke steun aan Nederlandse gevangen in buitenlandse detentie. Dit doen ze aan iedereen die hier behoefte aan heeft. Directeur Peter Middelkoop is al tijden werkzaam voor Epafras. Zo heeft hij ook gedetineerden bezocht in Venezuela, Argentinië, Peru en Cambodja. Manu gaat met hem in gesprek in de show.

Duidelijke Taal
Dordtenaar Evi de Schurk is de frontman van zijn band ‘’Goud In Handen’’. Naast muziek maken met zijn band is hij deze dagen hard bezig met het afronden van zijn studie aan de Rockacademie. Man spreekt hem over zijn studie en natuurlijk over zijn duidelijke taal keuze!

{audio}http://download.omroep.nl/funx/ondemand/spoken/spoken_201401262100.mp3{/audio}
(rechter muisknop > doel opslaan als)

1e uur
Nas – One Love
Talib Kweli – Rare Portraits
Akon ft Styles P. – Locked Up Remix
Ludacris ft Beanie Sigel – Do Your Time
Evi De Schurk - Dansen in de Regen
Soja – When We Were Younger
Kool G. Rap ft. Talib Kweli & Lord Jamar – OZ Theme
Slick Rick – Behind Bars
Raekwon ft Ghostface Killah & Nas – Verbal Intercourse
Ster advertentie
Ster advertentie