FunX

Meld je aan voor de Nadia Verkiezingenspecial over niet stemmen: Waarom geloof jij niet in de politiek?

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Meld je aan voor de Nadia Verkiezingenspecial over niet stemmen: Waarom geloof jij niet in de politiek?

De talkshow Nadia van Nadia Moussaid zal in samenwerking met FunX een bijzondere verkiezingsspecial uitzenden aankomende zondag 12 november. In plaats van een debat tussen de politici zal het publiek vol zitten met jongeren (18-25), die de kans krijgen met elkaar in gesprek te gaan.
Daarom zijn we op zoek naar jongeren die vragen hebben voor politici, hun mening over de politiek willen delen en kunnen vertellen waarom ze geen vertrouwen hebben in de politiek en in stemmen. Dus, stem jij niet of ben je niet van plan om te stemmen? Meld je dan via onderstaand formulier aan!

Afhakers

De opkomst van jongeren op het moment dat er in Nederland gestemd mag worden is altijd al erg laag vergeleken met andere (oudere) groepen. Maar de mensen waar die anderen op stemmen, bepalen uiteindelijk alles in ons land, ook voor de jongeren die niet stemmen! De groep jongeren die niet stemt of geen vertrouwen heeft in de politiek worden ook wel afhakers genoemd. Talkshow Nadia wil graag een licht schijnen op deze afhakende jongeren en ze de kans geven uit te leggen waarom ze niet stemmen en wat ze denken dat dat voor effecten heeft op hun leven.

Verkiezingenspecial FunX

Ook bij FunX zelf doen we uiteraard een verkiezingenspecial op de radio. Als je je aanmeldt voor de aflevering van Nadia is er kans dat we jou uitnodigen om bij ons in de studio te komen. Wij zullen verschillende politici te gast hebben en jongeren uit onze doelgroep de kans bieden met deze politici in gesprek te gaan. Weet jij precies welke vragen je wil stellen aan onze volksvertegenwoordigers? Vertel ons je motivatie en vragen in het aanmeldformulier!

Ster advertentie
Ster advertentie