FunX

Schrijver boek Badr Hari bedreigd

  1. Newschevron right
  2. Schrijver boek Badr Hari bedreigd
Jens Olde Kalter is bedreigd na de release van zijn boek 'Badr: de harde werkelijkheid achter Badr Hari'. De schrijver vertelde vanochtend bij FunX dat hij het dreigement telefonisch ontving: "Hij ging helemaal door het geluid en zou mijn ballen achter mijn oren plakken."


De bedreiger vermoedde volgens Jens dat er iets in het boek stond wat volgens die persoon niet klopte. Een dag later kwam de bedreiger volgens de auteur terug met hangende pootjes: "Ik denk dat hij die avond een fles wijn te veel op had en het de volgende dag realiseerde," aldus de schrijver. Jens is niet bang voor dreigementen, maar als Badr voor de deur staat dan is het volgens hem een ander verhaal: "Dan woon ik even verderop!"

Wesley Sneijder wél bedreigd

Jens Olde Kalter beschrijft in het boek ook hoe Badr een poging heeft gedaan om Wesley Sneijder af te persen en hem geld afhandig te maken. "Hoe hij dat gedaan heeft weet ik niet, alleen dat hij het geprobeerd heeft. Wesley heeft dat ook bevestigd aan mij. Dat staat ook in het boek."

Geslagen
Eerder deze week was in de krant te lezen dat Estelle klappen heeft gehad van Badr Hari. Jens Olde Kalter zei dat de uitspraak die hij heeft gedaan onvolledig is. "Dat is een kop die eruit wordt gehaald. Ik had toen gezegd dat het op basis van een patroon was gebaseerd op vorige vriendinnen die bijna allemaal weleens klappen hebben gehad." Q-Bah vroeg alsnog of Estelle ook klappen van hem had gehad, maar daar wilde Jens niet op in gaan: "Daarop geef ik geen commentaar op dit moment."



"Vriendin geslagen"
Volgens Jens Olde Kalter loopt nu rechtszaak van een ex tegen Badr Hari. Hij heeft haar huis kort en klein geslagen en haar ook. Een andere, onbevestigde bron vertelt op Powned.tv dat Hari tijdens zijn verblijf op Ibiza de volledige huisraad van Ruud Gullit vernield heeft. Olde Kalter veronderstelde vanochtend ook dat Estelle Gullit klappen zou krijgen, omdat Badr Hari andere (ex-)vriendinnen ook heeft geslagen. Of hij dat ook bevestigd heeft gekregen, wil de schrijver niet zeggen.

Verdwenen videobeelden
In het boek van Olde Kalter is ook te lezen over de mishandeling van een portier van club Blinq en videobeelden die toen verdwenen zijn. De mishandeling gebeurde volgens Jens op een drukke avond, maar niemand heeft wat gezien. De portier verklaarde eerst dat Badr Hari hem geslagen had en vervolgens trok hij de aanklacht in en ontving hij volgens de schrijver zwijggeld om niet te roddelen. De camerabeelden van die bewuste avond zijn verdwenen, maar volgens Jens Olde Kalter heeft de beruchte kickbokser daarmee te maken: "Er is aan een meisje van de wc daar gevraagd om camerabeelden weg te halen. Een vriendin van Badr heeft dat gevraagd."

Badr in Marokko
In Marokko kennen ze een héle andere Badr Hari. Check hieronder hoe hij als een koning ontvangen wordt in zijn vaderland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie