FunX

6 manieren om iemand niet te versieren

foto: YouTube: Harper
  1. Newschevron right
  2. 6 manieren om iemand niet te versieren

"Van groeten word je niet zwanger hoor..." of "Deed het pijn? Toen je uit de hemel kwam vallen?" Wellicht heb je deze lines weleens gehoord of zelf gebruikt. En dat is nou niet echt de manier om je potentiële lover voor je te winnen. Maar er zijn nog veel meer foute versiertrucjes waar menig mens écht op kan afknappen.

1. Je voordoen als iemand anders

Je voordoen als iemand anders is een hele grote afknapper. Hoezo zou je iemand willen catfishen, als een gezonde relatie onder andere gebaseerd is op eerlijkheid, communicatie en vertrouwen?

2. Je potentiële lover via een vriend(in) benaderen

Oké, niet iedereen durft zijn of haar crush zelf aan te spreken. Maar goed, als je wil dat het wat wordt, dan moet het toch een keer gaan gebeuren. Waarom een vriend(in) het werk laten doen? Uiteindelijk komt het toch op jezelf neer.

3. Meteen aanspreken met schatje (smooth talk)

Hoezo spreek je je potentiële lover meteen al aan met schatje en dat soort ongein? Wat is er überhaupt nog speciaal aan dat je haar meteen al zo noemt? En bij hoeveel andere chicks doe je eigenlijk hetzelfde? (Dat is waarschijnlijk waar zij dan meteen aan denkt).

4. Uitnodigen in de VIP

Waarom stoer doen en uitnodigen op de VIP, terwijl elkaar echt leren kennen niet om het materiële gaat?

5. Ontzettend dronken tegen iemand aanpraten

Behalve dat je niet helemaal helder bent als je teveel glaasjes alcohol op hebt, is die dronken adem vaak ook niet echt charmant...

6. Nafluiten en naroepen

Catcalling. De ene vrouw kan er beter mee omgaan dan de ander, maar goed, ergens is het wel een beetje respectloos. Nietwaar? Daarnaast wek je zo ook nog eens de indruk dat je precies hetzelfde doet bij elke andere vrouwelijke voorbijganger.

Ster advertentie
Ster advertentie