FunX

FunX nationale actiezender tijdens actiedag Giro555 voor aardbevingsslachtoffers

foto: Giro555
  1. Newschevron right
  2. FunX nationale actiezender tijdens actiedag Giro555 voor aardbevingsslachtoffers

Op woensdag 15 februari is het tijd om samen in actie te komen! FunX bundelt op die dag de krachten met andere publieke en commerciële radio- en televisiezenders voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Vanuit Beeld & Geluid in Hilversum, dat die dag wordt omgetoverd tot het actiecentrum van Giro555, worden live programma's gemaakt en er komt een belpanel met bekende Nederlanders. Het doel is duidelijk: zoveel mogelijk geld ophalen voor de hulp die zo dringend nodig is.

Programma

FunX zal woensdag de gehele dag, van 5.55 uur tot 23.00 uur, de nationale actiezender zijn. Naast FunX, zullen ook andere radiozenders meedoen met de actie, QMusic, Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, Sky Radio en NPO-radiozenders. 's Avonds om 20.30 uur wordt er een gezamenlijk programma uitgezonden van NPO, RTL en Talpa Network. Het programma is te zien op NPO1 en wordt gepresenteerd door presentatoren van de verschillende omroepen.

Eindstand

De einduitslag van de actiedag is live te volgen bij zowel NPO, RTL als SBS6. Doneren is de dagen erna ook nog mogelijk. Het geld is onder andere dringend nodig voor onderdak, medische hulp, eten, drinken en hulpgoederen, zoals medicijnen, warme kleding en dekens.

Giro555

Door de aardbevingen in Turkije en Syrië is het leven van tienduizenden mensen volledig verwoest. Wil je steun bieden en ervoor zorgen dat de inwoners genoeg medische zorg, voedsel, water en onderdak krijgen? Doneer dan nu via Giro555. Meer lezen over de laatste ontwikkelingen? Ga naar FunX.nl/giro555.

Geef nu

Ster advertentie
Ster advertentie