FunX

TMF vj Veronica presenteert Start met Fernando

  1. Newschevron right
  2. TMF vj Veronica presenteert Start met Fernando
Het is alweer de laatste week dat je 's morgens wakker wordt met de TMF vj's. Deze laatste week hoor je vj Tess met Fernando in Start. Daarvoor luisterde je naar Veronica. Deze unieke uitwisseling tussen FunX en TMF duurt vier weken. Naast de dames op FunX, is Fernando wekelijks te zien als side-kick in het TMF programma Kijk Dit Nou. Ook presenteert hij TMF Pure en in TMF Serveert kondigt hij zijn vijf favoriete tracks aan voor de kijker van de televisiezender.

Backstage @ FunX studio


Voor Veronica en Tess is het even wennen. Om zes uur 's morgens moeten zij in de FunX studio aanwezig zijn zodat ze vanaf zeven uur, drie uur heerlijke radio voor jou kunnen maken. De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. De drie bekende gezichten hebben eerder al met elkaar kennis gemaakt in het betreffende radio- en televisieprogramma. Tess zat al eerder als gast bij Fernando in de studio en dit bleek zo leuk dat herhaling onvermijdelijk was. Zowel de meiden van TMF als Fernando zijn dagelijks bezig met de ins en outs van de muziekindustrie. In deze weken laten ze zien dat ze zich thuis voelen op zowel tv als radio.

Veronica: “Wat veel mensen niet weten is dat ik iedere dag wakker wordt met Fernando.. Maar dan natuurlijk in de auto op de radio! Nu krijg ik zelf de kans Nederland wakker te maken. Dat geeft natuurlijk een kick! Laten we hopen dat de mensen net zo blij worden van mij, als ik van Fernando!”

Tess: “Super vet dat we als side-kick bij Fernando mogen aanschuiven! Toen ik eerder met hem in de studio zat was het erg gezellig en ik kijk dan ook enorm uit naar onze nieuwe samenwerking!”

Fernando over de samenwerking: “Ik heb ontzettend veel zin om Start met de dames van TMF te presenteren. Het wordt een unieke uitwisseling van televisie en radio. Met de passie van Veronica, het enthousiasme van Tess en mijn drive voor muziek wordt het zoetigheid voor je oren én ogen!”

Start luister je wekelijks tussen 07.00 - 10.00 uur op FunX Radio.

Bij FunX: Tess in actie met Jerry van The Partysquad
BIJ TMF: Fernando vertelt een scoop en praat over de samenwerking


Bij TMF: Fernando is al eerder te gast geweest bij TMF. Bekijk hieronder de uizending.


Bekijk ook:
-
-
-
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Ster advertentie
Ster advertentie