FunX

Nieuwe sound brengt Ghetto Flow op #1

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe sound brengt Ghetto Flow op #1
Ghetto Flow kreeg vanmorgen in Start de FunX-award overhandigd. De Dominicaanse formatie uit Rotterdam heeft deze week de eerste positie in de XChart weten te veroveren met de single 'Perdimos El Control'. Het is volgens femcee La Baby de eerste keer dat de groep op een radiozender de bovenste plek in de charts te pakken heeft weten te krijgen.

De groep stond bekend om hun reggaeton muziek maar stappen nu over op andere sound. Hun nieuwe single was de eerste stap in de nieuwe richting: latin dirty house. "Je moet altijd groeien met de tijd en nieuwe dingen doen. Als het niet gelukt is met de oude muziek moeten we met een nieuw concept komen", aldus La Baby. "Ik denk dat we meer kans maken met dit soort muziek dan met reggaeton", voegde ze er nog aan toe.

Momenteel werkt de groep hard aan een nieuw album. Van de eerste single is er geen videoclip opgenomen omdat ze eerst wilde kijken hoe de fans op de nieuwe sound zouden reageren. Van de tweede single wordt wel een videoclip opgenomen.

Beluister het complete interview hieronder terug!
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F62167992&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie