FunX

"Ik check sterrenbeeld van nieuwe vriendin"

  1. Newschevron right
  2. "Ik check sterrenbeeld van nieuwe vriendin"
Het ging woensdagavond in CritiX over horoscopen, want staat er echt iets geschreven in de sterren en heb je er iets aan? Zarayda vroeg het jou met de stelling: “Een horoscoop bevat altijd een kern van waarheid.” Een kleine meerderheid van de FunX-luisteraars was het uiteindelijk eens met de CritiXstelling.




Zarayda sprak in CritiX met verschillende mensen, maar één van de meest opvallende reacties kwam van een man die wil weten welk sterrenbeeld zijn vriendinnetjes hebben. "Ik vraag het niet gelijk bij de eerste date, maar wel als ze echt leuk is en we wat verder zijn. Ik geloof er wel zeker in, want straks ontdek je dat het twee botsende sterrenbeelden zijn met tegenstrijdige eigenschappen."



Zarayda belde dinsdag expert op het gebied van horoscopen, namelijk niemand minder dan astrologe Karen Hamaker. Volgens haar zijn die dingen in de krant geen horoscoop, maar zit het niet iets ingewikkelder in elkaar. Ook kunnen astrologen volgens haar niet voorspellen, maar diagnostiseren: "Je kunt geen details voorspellen, maar wel grote lijnen en grote tendensen voorspellen. Je kunt als astroloog dus wel zien dat alles beweegt aan de hemel. Die bewegingen gaan gepaard met bepaalde ontwikkelingen."



Zarayda hielp een FunX luisteraar ook aan een echte horoscoop van astrologe Karen Hamaker. Ze stelde de vraag: "Ik ben bezig met mezelf ontplooien en ga ik bereiken wat ik wel en gaat het goed komen?"

Ster advertentie
Ster advertentie