FunX

Nieuw album Nelson Freitas komt eraan!

  1. Newschevron right
  2. Nieuw album Nelson Freitas komt eraan!
Nelson Freitas komt helemaal terug met een nieuw album! De cd is al af en ligt eind maart in de winkels. De zanger vertelde vanochtend in Start dat het zijn spannendste albumrelease ooit is. "Ik ben helemaal out-of-the-box gegaan, ik heb met hele nieuwe mensen gewerkt en ik heb hele nieuwe muziek gemaakt. Een hele andere stijl."

De fans van Nelson Freitas kunnen overigens rustig slapen, want hij blijft zoukmuziek maken. "Ik wilde eigenlijk hele andere dingen doen, maar ik vond dat ik bij mijn roots moest blijven. (..) Zouk is waarom ik bekend ben, maar zelfs mijn zouk klinkt nu anders."

Op het nieuwe album werkt Nelson Freitas met nieuwe mensen zoals de Angolese zanger C4 Pedro, DJ Djeff Afrozila en KLASSZIK, de producer van Simple Girl. Simple Girl zou eigenlijk op het nieuwe album van Nelson Freitas uitkomen, maar de track lekte uit. Door de buzz die de single creëerde, voelde hij zich genoodzaakt om een videoclip te schieten.

De Simple Girl videoclip die halsoverkop geschoten werd, is nu genomineerd voor een Cabo Verde Music Award. De zanger zegt dat hij de nominatie voor 'Beste Video' ziet als waardering voor al het werk dat ze geleverd hebben. "We hebben heel veel tijd en werk gestoken in de track en de video. Het is één van de duurste video's en als je daar waardering voor terugkrijgt is dat mooi meegenomen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F76388370"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie