FunX

Naakt rondlopen, heerlijk!

  1. Newschevron right
  2. Naakt rondlopen, heerlijk!
Vindt je het lekker om in je nakie rond te lopen, maak je niet druk je bent echt niet de enigste. Z’n 70.000 medelanders zijn naturist en steeds meer mensen in Nederlanders hebben de behoefte om naakt aan het strand dan wel kampeerplaats te gaan. Wat hier nu zo lekker aan is hoor je vanavond in Forum van directeur en woordvoerder van de Naturisten Federatie Nederland.
Lees hier wat de show je nog meer te bieden heeft!

Boete of Kanskaart
Jongeren die met alcohol op zijn aangehouden, krijgen steeds vaker een verplichte training. Het project Boete of Kanskaart, dat als proef begon in de Achterhoek, wordt nu landelijk ingevoerd. Met die leerstraffen willen gemeenten het alcoholgebruik onder jongeren terugdringen.

Alternatieve geneeswijze
Je ziet het steeds vaker, mensen die kiezen voor alternatieve geneeswijze. Vaak omdat huis- en arbo artsen geen medische verklaring voor een kwaal kunnen vinden.

Daklozencamping geeft mensen rust
Dakloos op de straat leven is zwaar en dan moet je ook elke dag weer een veilige slaapplek vinden. Om die reden wil Amsterdam met een daklozencamping komen.

GHB steeds populairder

GHB, is een middel dat je zelf kunt maken en waar je lekker zweverig van wordt. Het wordt steeds vaker gebruikt maar, het is gevaarlijk. Waarom het zo gevaarlijk is hoor je vanavond van de Drugs Info Lijn.
Ster advertentie
Ster advertentie