FunX

FunX in het nieuwe seizoen

  1. Newschevron right
  2. FunX in het nieuwe seizoen
Je zomervakantie is afgelopen en het is nu tijd om terug te gaan naar de orde van de dag. Werk, school en stage, maar dan wel met je radio in de buurt zodat je altijd lekkere muziek, nieuws en updates over jouw FunX artiesten hoort. Om het zo fresh en funky mogelijk te houden zijn er een paar dingen veranderd in de programmering. Wat dacht je van Lijn5, een uurtje extra Start en een weekend XChart! Lees hier wat je precies kan verwachten.


Begin je dag goed, Start ‘m met FunX!
Voor alle vroege vogels en voor iedereen die ’s ochtends vroeg opstaat begint Start nu om 06.00. Tot 10.00 uur geniet je van jouw ochtendprogramma. Start je dag met muziek, nieuws, verkeersinformatie een uurgast en veel meer.


Lijn5 met…
Vanaf nu hoor je Lijn5 op de FunX kabeleditie. Elke dag weer spraakmakende gesprekken en entertainment. Zo is er bijvoorbeeld elke dinsdag van 20.00-23.00 hiphop met Venz en Jiggy Djé. Check hier de gehele programmering van de kabeleditie en lees wie je kan horen op de tijden dat jij op de FunX kabeleditie inschakelt.


XChart nu zaterdag én zondag
In het weekend hoor jij de 20 heetste FunX tracks voorbij komen in Jouw XChart en de XChart. Op zaterdag kondig jij vanaf 15.00 uur de heetste tracks aan op je radio. Op zondag hoor je ze vanaf 15.00 uur nog een keer voorbij komen. Je wordt dan ook up to date gehouden van het laatste nieuws omtrent de FunX artiesten.


24/7 FunX radio streams
Voor meer muziek kan je 24 uur per dag, 7 dagen in de week luisteren naar de radiostreams op FunX.fm. Of je nou een hiphop, latin, reggae of slow jamz fan bent. Op FunX.fm hoor jij al je favoriete tracks op de radiostream, waar en wanneer je maar wilt.

Ster advertentie
Ster advertentie