FunX

Voormalig Miss Kim Kötter wil settelen

  1. Newschevron right
  2. Voormalig Miss Kim Kötter wil settelen
“Ja tuurlijk, maar wel met degene met wie ik toekomst zie en kinderen wil”, antwoordde Kim Kötter vanochtend op de vraag van Fernando of zij wil settelen. Met GTST-acteur Mark van Eeuwen gaat ze in ieder geval niet meer.”Nee, we zijn gewoon leuk met elkaar,” vertelde de Miss Universe NL uit 2002 vanochtend in de ochtendshow van FunX.

Organiseren
Zondag 22 april was de eerste provinciefinale van de Miss Nederland verkiezing. Kim heeft sinds 2009 de rechten verworven voor het organiseren van Miss Universe Nederland, Duitsland en de Miss World Nederland en Mister Holland verkiezingen. "Je moet het zo zien, als er een miss verkiezing is die er echt toe doet zeg maar, die organiseer ik," vertelde Kötter.Goede doelen
Naast het organiseren van Miss verkiezingen vertelde Kötter dat ze zich ook bezig houdt met goede doelen. Zo is ze onder andere het boegbeeld van Zeilschip de Tukker, een boot waarop jongeren met complexe problemen al werkend en reizend weer op het rechte pad worden geholpen. Ook gaat ze binnenkort naast verschillende BN’ers, twaalf uur verblijven in een kleine ruimte om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Stop Misbruik. Stop Misbruik is opgericht om kinderhandel en kinderprostituees te stoppen.

"Even terug komend op het schip, ik ben hartstikke zeeziek, dus ik vind het wel leuk dat ik het boegbeeld wordt van een schip en dat ik de ziel van een schip word terwijl ik nooit op een schip zal zitten en nu met Stop Misbruik ben ik een beetje claustrofobisch,"zei Kim lachend.FC Twente
Ook is de Miss 2002 een echte voetballiefhebber. Haar favoriete club is FC Twente, ze is immers geboren in de regio Twente. "Ik ga vaak naar de Twente wedstrijden dan heb ik altijd een Twente sjaal, ik probeer altijd wat roods aan te doen. Ik denk niet dat mensen bij mij verwachten dat ik voetbal leuk vind überhaupt," vertelde Kötter.

Ster advertentie
Ster advertentie