FunX

Dating Dilemma: Geraldo ontdekt dat zijn chick biseksueel is, wat nu?

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Dating Dilemma: Geraldo ontdekt dat zijn chick biseksueel is, wat nu?

Voor sappige liefdesverhalen ben je bij Dating Dilemma altijd aan het goede adres. Zo vertelde Geraldo woensdag in Start met Fernando dat hij al een tijdje date met een chick die hij echt leuk vindt. Hij wil een serieuze relatie met haar, maar zij vertelde hem onlangs dat ze biseksueel is. Dit wordt binnen zijn cultuur niet echt geaccepteerd en daarom weet Geraldo niet wat hij nu moet doen. SOS! Gelukkig zijn er altijd nog luisteraars die paraat staan met hun advies!

PAK WAT JE PAKKEN KAN

De eerste beller was Anouar. Volgens hem bestaat er geen twijfel over dat Geraldo het moet uitmaken. Voordat Geraldo dat doet, moet hij volgens Anouar eerst nog even ergens van profiteren. "Maak er gewoon het beste van. Het is een kut situatie, dus maak er maar een trio van. Als het in zijn cultuur niet geaccepteerd wordt, moet hij het gewoon uitmaken. Maar dan moet ie wel pakken wat hij nog pakken kan voordat hij het uitmaakt."

GOUD GEVONDEN

Suleyman kon zijn oren niet geloven en reageerde in shock: "Ben jij dom ofzo? Als die chickie op meisjes valt, zou ik er gewoon voor gaan man. [...] Ik zou het niet eens erg vinden als mijn vriendin zegt dat ze ook op meisjes valt. Geen probleem, als ik maar mee mag doen. Deze man heeft goud gevonden en dan wil hij loslaten?!"

KIES VOOR ELKAAR
De laatste beller was Nana. Die was niet zo van de trio's en probeerde Geraldo een heel ander advies te geven dan de vorige twee. "Zij kan letterlijk kiezen uit alle mannen of vrouwen op deze wereld en zij kiest voor hem. Hij kan vanuit de druk van zijn cultuur en omgeving gaan handelen of gewoon voor elkaar kiezen. [...] Als zij voor hem wil kiezen, waarom hij dan niet voor haar?"

Ster advertentie
Ster advertentie