FunX

Jayh primeurt zijn nieuwe track 'Van Mij'

  1. Newschevron right
  2. Jayh primeurt zijn nieuwe track 'Van Mij'

Jayh is één van de genomineerden voor de Best Singer Award bij de FunX Music Awards. Hij neemt het op tegen F1rstman, Gio, Jonna Fraser en Ronnie Flex. Hij was te gast bij Morad & Shay en vertelde daar wie er volgens hem de award gaat winnen. Ook primeurde hij zijn nieuwe track Van mij.

Award

Vorig jaar nam hij de award mee naar huis. Wat denkt hij, gaat hij de award dit jaar weer mee naar huis nemen? "Ik weet het niet. De beste zanger in dit rijtje is Gio". Maar natuurlijk gunt hij het iedereen.

"Maar als het alleen gaat om de meeste following, dan wordt het Ronnie Flex."

stembanden

Op 20 mei vindt Jayh in Concert plaats. Het concert zou eigenlijk op vrijdag 16 december plaatsvinden, maar helaas moest Jayh afzeggen vanwege problemen aan zijn stembanden. Jayh vertelt hoe het nu met hem gaat.

"Eén van mijn stembanden was tijdelijk verlamd. En dat ging dus even fout."

nieuwe track

Jayh kwam niet met lege handen naar de studio. Hij nam namelijk de gloednieuwe track Van Mij mee. Aanstaande vrijdag komt de track officieel uit.

Tweet

Jayh was vroeger heel actief op Twitter. Morad & Shay hebben eens flink in zijn timelime gezocht en kwamen erachter dat hij niet altijd even goed nadacht over zijn tweets. Zij vroegen hem over een aantal tweets wat hij ermee bedoelde. Bijvoorbeeld de tweet: "Dit is niet de leven..."

"Dat was waarschijnlijk omdat ik vroeg op moest"

Ster advertentie
Ster advertentie