FunX

"Die Hard 5 had nooit gemaakt mogen worden"

  1. Newschevron right
  2. "Die Hard 5 had nooit gemaakt mogen worden"
De liefhebbers van de Die Hard films hebben heel lang moeten wachten op het vijfde deel uit de serie. Maar was dit het wachten wel waard? "De Die Hard films waren gewoon goed om een aantal ingrediënten: het cynische gevoel voor humor van Bruce Willis, de inventieve actiescènes, de memorabele schurken en een goede spanningsopbouw. Deel 5 heeft het allemaal niet, het heeft niks van de vorige vier delen. Het is een ontzettend saai verhaal wat nergens op slaat", aldus Robbert Blokland tijdens Start.

De vijanden zijn karikaturaal en stom, volgens de (film)journalist. De actiescènes zijn niet bijzonder en er zit geen humor in verwerkt. "Deze film had nooit gemaakt mogen worden, het is echt heel erg slecht. Ze hadden met hun poten er vanaf moeten blijven."

A Haunted House
A Haunted House is net als Scary Movie een parodie op bekende horror-films met bekende acteurs als Marlon Wayans en Cedric The Entertainer. Ook over deze film was Blokland niet te spreken: "Goede parodieën hebben ook respect voor het oorspronkelijke materiaal en dat heeft deze film niet. Het is gewoon echt grap op grap die voorspelbaar is en flauw."

Ushi Must Marry

De (film)journalist had vandaag geen positief filmnieuws te melden. Ondanks dat hij de Nederlandse bioscoopfilm 'Ushi Must Marry' nog niet heeft gezien, voorspelt hij hier niet veel goeds over. Volgens Blokland zijn de recensies tot nu toe zeer negatief en gaat hij hiervoor niet naar de bioscoop.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F79197453"></iframe>
{/source}

Trailer: Die Hard 5


Trailer: A Haunted House


Trailer: Ushi Must Marry
Ster advertentie
Ster advertentie