FunX

Dance Top 100 online!

  1. Newschevron right
  2. Dance Top 100 online!
De lijst met de honderd beste dance track is bekend; jouw Dance Top 100! Een chart vol lekkere dance tunes van o.a. David Guetta, Swedish House Mafia. Afrojack, Bob Sinclar, Tiesto en Chuckie. Krijg je maar niet genoeg van dance? Luister dan 24/7 naar de vetste tracks op FunX Dance Radio.

CHECK DE DANCE TOP 100 HIER!

VIDEO'S: TOP DJ'S ACHTER DE FUNX DRAAITAFELS

Vorige week was het de Danceweek op FunX! Daarom kon FunX natuurlijk niet ontbreken tijdens het Amsterdam Dance Event. Nationale en internationale dj’s kwamen afgelopen vrijdagavond langs in de studio en namen plaatst achter de draaitafels. Check nu de video's van Ron Carroll (US), Chuckie en The Flexican! ’s Avonds vanaf 0.00 uur ging de party verder in de Jimmy Woo, waar Afrojack en Eva Simons optraden tijdens 'Wall Recordings'.



FUNX LIVE VANUIT DE ESCAPE
Zaterdagavond 23 oktober barstte het los in de Escape tijdens 'Kings of Ace'. Middenin de discotheek stond FunX er met een mobiele studio! Zowel via de radio als via internet kon je meegenieten van optredens van onder andere Afrojack, Quintino, Sunnery James & Ryan Marciano en Shermanology. Top dj’s schoven aan in de studio voor interviews en lieten je de dikste exclusives horen. Alles werd gefilmd! Check de video's van de livesets hier!

DOWNLOAD GRATIS DE DANCEMIX
De DanceMiX gemaakt door dj Idriss maakte de Danceweek op FunX helemaal compleet. Download ‘m nu gratis online en geniet van de lekkerste dance tunes in een uur lange mix. Je hoort o.a. tracks voorbijkomen als Crazy van Mitch Crown, Born Again van Babylonia, Sexy Thing van David Deejay en Afrojacks Take Over Controle.

STUDIOGASTEN
Ook kwamen er veel interessante gasten langs tijdens Start. Zo vertelde Eva Simons afgelopen dinsdag over haar “Franse” carrière. En kon Don Diablo woensdag in de studio niet voor zich houden dat hij tot over z'n over verliefd is. Donderdagochtend kwam ook Shermanology langs en en vertelde over hun nieuwe platenlabel. Vrijdagochtend werd je wakker met Lucien Foort op jouw radio. Is hij al helemaal klaargestoomd voor het aankomend weekend? Luister elke ochtend naar Start.
Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

De speicale programmering nog even op een rijtje (18 t/m 24 oktober):

Dinsdag in Start Eva Simons
Woensdag in Start Don Diablo
Donderdag in Start Shermanology
Vrijdag in Start Lucien Foort
in ClassX ClassX Memory: de housebroek
19.00 - 00.00 uur


Inloop van veel bekende DJ’s zoals
Ron Carroll (US), DJ Chuckie, The Flexican,
Martin Solveig (FR) en nog veel meer.
00.00 - 04.00 uur Afrojack & Eva Simons live vanuit de Jimmy Woo
Zaterdag

19.00 - 04.00 uur

FunX live vanuit de Escape met o.a.
Shermanology, Quintino en Afrojack.
Zondag 07.00 - 09.00 uur Dance Special
09.00 - 18.00 uur De allereerste Dance Top 100!
18.00 - 19.00 uur De uur lange DanceMiX door dj Idriss

Krijg je maar niet genoeg van Dance? Bepaal dan zelf wanneer je luistert naar jouw favoriete muziekstijl en tune in op FunX Dance Radio of check FunXDance.nl voor het laatste dance nieuws.

Ster advertentie
Ster advertentie