FunX

Giefa Sparkle: "Ik heb een dope track samen met Hansie en Zefanio opgenomen!"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Giefa Sparkle: "Ik heb een dope track samen met Hansie en Zefanio opgenomen!"

Giefa Sparkle komt uit een muzikale familie en was vanaf jongs af aan al veel bezig met muziek. Het is daarom niet gek dat ze meedeed aan de FunX Talent: Female Edition. Die won ze en als prijs mocht ze de studio in met de grote internationale dj-diva Lady Bee! Gisteren was het eindelijk tijd voor de beloofde studiosessie en daarom belde Jaimy tijdens De Avondshow met de winnares om te vragen hoe het daar in de studio ging.

Studiosessie

"We viben op de beat van Lady Bee en kijken we wat eruit komt", vertelt de 18-jarige Giefa. "We kijken wat het concept is en wat we ermee kunnen doen." De winnares van FunX Talent geeft prijs dat er zelfs al een hitje gemaakt is. "We zijn al bij de tweede verse, dus het is bijna af!"

druk

Giefa Sparkle heeft het na het winnen van de FunX Talent Female Edition heel erg druk. Ze studeert nog aan de Herman Brood Academie, maar ondertussen is ze net terug uit Suriname voor de promotie van de film Sing Song, doet ze liveoptredens en gaat ze ook nog op verschillende schrijverskampen. Daarom vroeg Jaimy zich af de zangeres nog wel tijd heeft om te poepen. Haar antwoord: "Nee eigenlijk niet!"

nieuwe track

Tijdens het schrijverskamp van Artsounds x CTM heeft Giefa bevond ze zich in het gezelschap van grote jongens als Cho, Equalz en Dopebwoy. "Ik had niet verwacht om zoveel artiesten daar te zien", vertelt ze. Maar Giefa Sparkle kwam daar niet alleen om braaf te kijken. "Ik heb een dope track samen met Hansie en Zefanio op kunnen nemen!" Speciaal voor de luisteraars liet ze meteen even een stukje horen. Hoe dat klinkt? Luister zelf maar!

Ster advertentie
Ster advertentie