FunX

MC Fit wil crowdsurfen op Rotterdam Unlimited!

  1. Newschevron right
  2. MC Fit wil crowdsurfen op Rotterdam Unlimited!
Met ongeveer vijf uurtjes slaap zat MC Fit vanochtend bij Fernando in de studio. Zijn slaapgebrek is het gevolg van de releaseparty van zijn soloalbum ‘Glen Faria’ dat gisteravond plaats vond. Gelukkig heeft hij nog genoeg energie over voor dit weekend, want zondag staat Fit op Rotterdam Unlimited.

Glen Faria

Het album dat Fit's echte naam draagt, gaat voornamelijk over het privéleven van de Flinke Namen-rapper. Zijn zoontje noemt hij zelfs de rode draad van het album dat veel emotionele nummers bevat. De teksten gaan over liefde, het gezinsleven en hij kaart ook veel maatschappelijke problemen aan. Hij heeft het zelfs voor elkaar gekregen om een kwetsbare kant van Twan, Big2 van The Opposites, boven te halen. Het nummer ‘Stapje Terug’ schreven ze samen, maar op deze track hoor je Twan niet rappen, maar zingen. “In het begin deed hij alleen tweede stem en toen dacht ik: je kan gewoon zingen man. Uiteindelijk heb ik hem gestrikt om hem toch in de studio te krijgen,“ aldus Fit.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/LTRgdHKwNAw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Crowdsurfen

Wil jij MC Fit live zien? Kom dan aanstaande zondag naar Rotterdam Unlimited. Hij staat naast de FunX studio op het Churchillpleinpodium. De Amsterdamse rapper heeft er nu al zin in: “Ik ga de liedjes van mijn album performen en misschien duik ik wel in het publiek, wie weet!”

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F96851171"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie