FunX

Bizzey dropt nieuwe tune en verklapt: "Ik ga samenwerken met J Balvin"

foto: Foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Bizzey dropt nieuwe tune en verklapt: "Ik ga samenwerken met J Balvin"

Bizzey dropte vandaag zijn nieuwe tune Ella waarop hij wat lekkere Spaanse vibes heeft gegooid. De track is een samenwerking met de Colombiaanse producer Sky Rompiendo en dat is niet zomaar iemand. Hij is namelijk de producer van J Balvin en heeft al heel wat Latin Grammy's op zijn naam staan. Fernando belde Bizzey in Start om te vragen hoe deze samenwerking is ontstaan en wat er nog meer aan zit te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Colombia

In Nederlandse clubs heb je waarschijnlijk vaak genoeg meegebounced op de tunes van Bizzey, maar dat gebeurt niet alleen hier. Bizzey:"Het is heel gek eigenlijk, want 'Traag' en 'Ewa' worden superveel gedraaid in Colombia. Eigenlijk waren die gasten gewoon fan van mij en wilden ze heel graag met mij werken, ofwel Sky in dit geval."

Internationaal

De Colombiaanse producer besloot uiteindelijk naar Amsterdam te komen en vroeg Bizzey of hij met hem de studio in kon duiken. "Ik dacht echt van: damn, tuurlijk kan je bij mij in de studio komen." De twee hebben heel wat tracks gemaakt, waarvan zij Ella vandaag dropten. Daarmee gaat Bizzey weer internationaal. "Ik heb er bewust voor gekozen om weer internationaal te gaan, zoals toen bij Yellow Claw. Ik heb gewoon wat Nederlands in deze pokoe gegooid, dat vinden zij schijnbaar ook hard. Er zit nog wel wat Spaans tussen."

Sessie met J Balvin

Maar er staat nog veel meer geks op de planning. Op dit moment geniet hij nog van een welverdiende vakantie op Bali, maar in maart vliegt hij alweer naar Miami voor grote dingen. "Dan gaan we een sessie doen met J Balvin en nog een paar andere grote boys, waarvan ik de namen nog niet kan zeggen." Zelf kan hij het nog steeds niet geloven. "Het is sick. Weet je wat het is? Na Yellow Claw en het succes in eigen land als Bizzey, denk je een beetje van: mijn dromen zijn op. Dan ook nog AFAS uitverkopen, wat ook helemaal sick is. Dan komt dit op je pad en durf je stiekem weer een beetje te hopen. Ik voel me echt geblessed."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie