FunX

Droom van Gianinni komt uit: dansen in Zuid-Afrika

  1. Newschevron right
  2. Droom van Gianinni komt uit: dansen in Zuid-Afrika
Gianinni gaat binnenkort waarschijnlijk naar Zuid-Afrika. Hij is namelijk via Facebook uitgenodigd door een dancecompany. "Ik kreeg een privébericht van een danser uit Zuid-Afrika die choreografeert voor een groep die binnenkort meedoet aan Hiphop Championships 2013." De Afrikaanse man moet voor de show een relatie opbouwen met een choreograaf en stuurde het volgende bericht naar Gianinni: "I saw your videos and I love your work. I was wondering if you would be interested in coming to South Africa in this kind of project." Over dat antwoord hoefde Gianinni niet lang na te denken, want het is een lang gekoesterde droom van hem. Inmiddels mailt zijn moeder, die tevens zijn manager is, heen en weer met de Zuid-Afrikaan.

Cirque du Soleil in Nederland

Gianinni komt in maart samen met het Cirque du Soleil naar Nederland! De danser toerde al de hele wereld over met Michael Jackson: The Immortal World Tour en vertelde vanochtend in Start dat hij niet kan wachten op het optreden in zijn thuisland.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F68131552?"></iframe>
{/source}

Jennifer Lopez

Het viel Fernando op dat Gianinni onlangs een foto twitterde waarop hij te zien was met Jennifer Lopez. Die foto had de Nederlandse danser te danken aan Casper, de vriend van Jennifer. "Hij is een professioneel danser die ik al ken van voordat hij een relatie met haar kreeg." Casper is ook de creative director van haar tour. "Op zijn Facebook timeline zag ik dat ze naar London kwamen en vroeg ik hem of ze met de hele crew naar de show wilden komen," aldus Gianinni. Het liefdeskoppel stelde hem niet teleur en kwam met de hele crew naar de show van Cirque du Soleil. "Toen kwam JLo backstage bedanken voor de hook-up en drie weken geleden zijn wij naar hun show gegaan op hun uitnodiging. Onze tour was namelijk weer in dezelfde stad."


Ster advertentie
Ster advertentie