FunX

Hoe fans de onzekerheid bij Nienke Plas hebben weggenomen

  1. Newschevron right
  2. Hoe fans de onzekerheid bij Nienke Plas hebben weggenomen

Ze kan vloggen, acteren en presenteren: Nienke Plas. En nu is ze er klaar voor om de wereld te laten horen wat ze nog meer in huis heeft als... Zangeres! Afgelopen vrijdag kwam haar debuutsingle VRIJDAG uit. Daarin zingt ze voor haar zoontje. In dat nummer is Nienke zoekende naar de balans tussen haar werk en het moederschap. Vanmorgen vertelde de vlogger er meer over bij Fernando in Start.

"Ik heb als kind heel veel gezongen, toen ik op het theaterschool zat." Maar ook toen ze jaren geleden haar partner ontmoette, stimuleerde hij Nienke al om iets met haar zangtalent te gaan doen. "Ik heb eigenlijk ook wel veel op feestjes gezongen, maar iedere keer wanneer het heel spannend werd, dacht ik nee, dit is te spannend. Geen ruggengraat, daar kwam het op neer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

lobi voor fans

Toen Nienke eenmaal met haar vlogs begon, was de angst veel minder om direct feedback te krijgen van mensen. In haar video's heeft ze weleens wat van haar zangkunsten laten horen en dat viel - gelukkig voor Nienke - in de smaak bij haar fans. Het was een dikke vette boost om er toch echt werk van te maken.

vrolijke karaoke

Naast Nienke's eigen single, waarvan de videoclip in de #1 in trending op YouTube staat, deed ze vrolijk mee aan het Karaokespel in Start. Zo maakte ze tracks af van I Am Aisha, de Backstreet Boys en FunX Talent SXTEEN.

Ster advertentie
Ster advertentie