FunX

Homoseksuele stylist voelt alleen maar liefde in de urbanscene

  1. Newschevron right
  2. Homoseksuele stylist voelt alleen maar liefde in de urbanscene

Als Boef of Lil Kleine een clip uitbrengt, dan is Giovanni Laisina vaak verantwoordelijk voor de dope outfits in de video. Giovanni is openlijk homoseksueel, maar in de urbanscene zorgt zijn seksuele voorkeur volgens hem nooit voor problemen. In tegendeel zelfs. Giovanni heeft juist veel positieve ervaringen in de scene die vaak negatief in het nieuws verschijnt zodra het woord homo klinkt. Dat vertelde Giovanni zondag tijdens FunX Pride, de speciale themauitzending van FunX over de acceptatie van LHBT'ers vanuit Atria Amsterdam.

Flikker

Giovanni ziet zijn geaardheid niet als een issue in de urbanscene. Onwetendheid maar zegt ook eerlijk dat onwetendheid : "Mensen willen graag met je werken. Privé ben ik ook heel goed met een aantal artiesten, dus ik ervaar het positief." Woorden als flikker hoort Giovanni ook wel eens onder werktijd vallen, maar volgens de stylist is dat onwetendheid van degene die het gebruikt. De mannen bij wie het woord flikker uit hun mond floept op sets, zijn volgens Giovanni ook mannen die voor hem door het vuur gaan.

Schelden = onwetendheid

Giovanni maakt zich ook niet druk om mensen die vinden dat ze iets moeten zeggen over zijn geaardheid: "Het is onwetendheid. Ik zou er wat van kunnen zeggen, maar het raakt mij niet. Mensen zijn zo onwetend dat ze schelden met allerlei woorden en ziektes. Ik scheld ook weleens en denk dan soms achteraf dat het niet slim was om bepaalde woorden te gebruiken. Soms ben je zo boos dat je daar niet stil bij staan."

Ster advertentie
Ster advertentie