FunX

Dit is de nieuwe programmering van FunX

  1. Newschevron right
  2. Dit is de nieuwe programmering van FunX

De nieuwe programmering van FunX gaat per 2 september van start! Daar zitten een aantal belangrijke wijzigingen tussen, zoals de verhuizing van de XChart en een paar gloednieuwe FunX-shows!

XChart op zaterdag

De XChart hoorde je de afgelopen jaren altijd op vrijdag, maar de show met Sander verhuist naar het weekend. Voortaan kan je zaterdag tussen 16:00 en 19:00 uur luisteren naar de dertig beste tracks van het moment. Op vrijdag hoor je voortaan tussen 16:00 en 19:00 uur de middagshow FunX Fresh waarin je kan flexen met Eva en Shaquille. Verwacht een show zo dope, dat je vanzelf "Thank God it's Friday!" gaat roepen.

Weekend Request

De FunX-show Weekend Request hoor je iedere zaterdag en zondag van 10:00 tot 13:00 op de zender. Susanne presenteert de show en jij bepaalt wat ze draait. Dit is namelijk dé FunX-show waarin je al jouw favoriete tracks kan aanvragen!

BASE & Nandoleaks

Op zondagavond verdwijnt BASE van de zender, maar de show gaat door als FunX-podcast. In deze podcast gaan Pim en Sagid nog meer en nóg dieper in op de alternative hiphop en R&B-scene, nationaal en internationaal. De Nandoleaks nemen de plek van BASE in op zondagavond tussen 21:00 en 23:00 uur. Verwacht veel zoetigheid voor je oren dankzij alle Nandoleaks die je in de ochtenden misschien hebt gemist. Keep it hot, keep it banging! Hosted by Mr. Nandoleaks: Fernando Halman.

Ster advertentie
Ster advertentie