FunX

Eva Duijvestein en Jan-Jaap van der Wal trouwen

  1. Newschevron right
  2. Eva Duijvestein en Jan-Jaap van der Wal trouwen
PRIMEUR: Actrice Eva Duijvestein (o.a. Meiden van de Wit) en cabaretier Jan-Jaap van der Wal gaan trouwen! Jan-Jaap en Eva zijn sinds 2006 samen en na een relatie van drie jaar stelde Jan-Jaap 'the big question'. Eva Duijvestein was vanmorgen samen Jennifer Hofman te gast bij Start om te vertellen over hun theatervoorstelling Xtreem. Toen er naar haar relatie met Jan-Jaap werd gevraagd begon Eva te stralen en gaf ze toe dat ze gaan trouwen. Luister hier naar het gesprek!

Jan-Jaap, die 9 december jl. te gast was, liet doorschemeren dat Eva ├ęcht de ware voor hem is. Hij deed geheimzinnig over een eventueel huwelijk met de actrice. Vandaag was Eva te gast en presentator Fernando vroeg haar of, en wanneer ze gaan trouwen. Eva bevestigde daarop dat Jan-Jaap haar op 28 juni 2009 ten huwelijk heeft gevraagd met een diamanten gouden ring. Wanneer het stel gaat trouwen hield ze geheim. Wellicht staat dat op de agenda tijdens hun aanstaande vakantie in Afrika...

Naast zijn carriere als cabaretier is Jan-Jaap van der Wal ook bekend van het tv-programma Dit Was Het Nieuws. Eva Duijvestein kennen we van haar rol van Floor de Wit in de tv-serie Meiden van de Wit.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/evagaattrouwen.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie