FunX

Pieter Henket: van Lady Gaga tot The Way I See It

  1. Newschevron right
  2. Pieter Henket: van Lady Gaga tot The Way I See It
Als onbekende fotograaf mocht Pieter Henket de wereldberoemde cover van Lady Gaga's album Fame schieten. Sindsdien heeft hij heel veel beroemde mensen gefotografeerd en is hij verantwoordelijk geweest voor prachtige magazinecovers. Ondanks dit succes komt hij nu met zijn eigen expositie 'The Way I See It'.

Pieter Henket's solo-expositie kan je bekijken in het Zwolse Museum De Fundatie. "Het eerste weekend hadden we al 9000 bezoekers, dus het was een groot succes. Er hangt een hele mooie tentoonstelling van Jeroen Krabbé en daarnaast hangt mijn grote solotentoonstelling 'The Way I See It', met alles wat ik tot nu toe heb gedaan." Daar vind je ook de foto's van Pieter voor Lady Gaga, "die tot nu toe alleen nog te zien waren in het Metropolitan Museum," aldus de fotograaf.Wil jij de expositie van Pieter Henket zien? Dan heb je nog tot en met 17 november Museum De Fundatie bezoeken in Zwolle.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95547818"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie