FunX

Chuckie werkt met Reverse, Adje & Jayh

  1. Newschevron right
  2. Chuckie werkt met Reverse, Adje & Jayh
Het komt niet vaak voor, maar Chuckie is weer in het land! Hij woont nu op Aruba en mist daardoor zijn vaste Surinaamse restaurantjes en vrienden in Nederland, maar deze keer komt hij langs voor een andere reden. Zaterdag 1 februari viert de man achter The Partycrasher namelijk dat Dirty Dutch tien jaar bestaat! Het stijf uitverkochte Dirty Dutch: Back To The Original Core vindt plaats in de Heineken Music Hall, waar het volgens de dj allemaal ooit begon.

10 jaar Dirty Dutch

Chuckie vertelde Fernando dat hij een half jaar is bezig geweest met het uitzoeken van karakteristieke tracks voor Dirty Dutch: Back To The Original Core. Samen met een 3D podium en de Playmate van het jaar verkiezing wordt het waarschijnlijk een editie van Dirty Dutch om nooit meer te vergeten.

Chuckie x Reverse, Adje & Jayh

Chuckie bracht in 2003 Ballen Tot We Vallen met RBDJan en doet nu stiekem iets soortgelijks met Reverse, Adje en Jayh. "Zo'n vibe is leuk om te doen en dat doe ik samen met de beste producer van Nederland en ik ben fan van gasten als Adje, Jayh en de Sloddervosgang," zei hij vanochtend in Start. De anthems zijn al in productie, maar volgens Chuckie missen die nog een verse en sommigen een hook. Beats zijn echter geen probleem: "Als je met Reverse werkt zijn er genoeg beats!"



Wilmer Valderrama x Chuckie

Ook belde Chuckie tijdens de uitzending met Wilmer Valderrama. Hij feliciteerde de Amerikaanse acteur die je als Fez uit That 70's Show kent. Hij had net opnames voor de nieuwe tv-serie From Dusk Till Dawn achter de rug.

Ster advertentie
Ster advertentie