FunX

Ismail 'treitervlogger' Ilgun wil af van zijn bijnaam: "Ik sta nu positiever in het leven"

  1. Newschevron right
  2. Ismail 'treitervlogger' Ilgun wil af van zijn bijnaam: "Ik sta nu positiever in het leven"

Ismail 'treitervlogger' Ilgun wil van zijn opgelegde bijnaam af. "Ik was boos in die tijd, dat was ook te zien aan mij. (..) Maar als je jezelf omringt met mensen die ook positief zijn, die jou vooruit brengen en het leven alleen maar beter voor jou maken, dan ga je zelf ook positiever in het leven staan." Zijn nieuwe positieve vibes wil hij laten zien in zijn nieuwe docu-serie Achter Buurten.

Haters

Vanmorgen in Start vertelde de hoodvlogger aan Fernando dat hij uiteindelijk zelf zijn leven moest verbeteren, maar dat hij veel steun heeft gehad van onder andere platenbaas Kees van TopNotch. In de tussentijd kreeg hij nog wel veel haatreacties, zoals van columniste Ebru Umar. Daarop had hij een simpele reactie:

"Veel kinderen kijken misschien naar mij als voorbeeld, maar dat geldt ook voor haar en andere volwassenen. Dus let een beetje op je woorden, ouwe."

Misvattingen

De boodschap achter Ismails nieuwe serie was voor hem heel duidelijk: "Op tv zie je meestal een negatief beeld van achterstandswijken, maar mijn intentie is om realiteit te laten zien. Mensen die nooit aan het woord komen de kans geven om hun verhaal te doen."

Om alle misvattingen rondom Ismail zélf weg te nemen, vuurde Fernando vanmorgen binnen één minuut zoveel mogelijk vragen op hem af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk de eerste aflevering van Achter Buurten:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie