Naar homepage
FunX

The Voice-kandidaat Brace: "Het voelt niet alsof ik heb verloren, ik geniet ervan!"

  1. Newschevron right
  2. The Voice-kandidaat Brace: "Het voelt niet alsof ik heb verloren, ik geniet ervan!"

"Het is heel raar om te zeggen, maar ik voel me wel een soort van nummer één." Hoewel Brace derde is geworden tijdens de afgelopen The Voice of Holland finale, zit hij momenteel op een roze wolk. Dat vertelde de zanger vanmorgen in FunX Start. Ook heeft hij zijn nieuwe single Alleen laten horen.

"Ik heb zoveel mooie berichten gehad, dat is voor mij meer dan de nummer één plek." Brace was natuurlijk al bekend van tracks als Drijfzand en Moppie, maar met The Voice heeft hij een echte comeback gemaakt. "Het geeft je veel meer zelfvertrouwen en Nederland accepteert wie je bent. Ik had ook het gevoel dat dat niet zo was, maar dat lag aan mezelf. Ik plaatste mezelf steeds in een slachtofferpositie. Maar ik heb nu geleerd mezelf kwetsbaar op te stellen."

Bromance: Ali & Brace

"Ali geeft me zoveel, ondanks dat ik soms wel het achterste van m'n tong heb laten zien. Hij heeft me altijd gesupport." Ook tijdens The Voice was Brace trots om bij team Ali aan te sluiten.

Brace heeft zowel hoogtepunten als flinke dieptepunten gekend, waardoor hij zelfs een tijdje gestopt was met zingen. De zanger was nog maar zeventien jaar toen hij al ruim 30.000 euro in de maand verdiende. Zo vertelde hij aan Fernando. Maar ermee omgaan wist hij niet.

"Het was voor mij best moeilijk. Ik wist niet eens wat de belastingdienst inhield." Brace benadrukt in het interview extra dat hij hoopt dat de jonge opkomende artiesten zich wel goed laten informeren.

Ster advertentie
Ster advertentie