FunX

Meidengroep Sim’Ran: X-Factor past beter bij ons

  1. Newschevron right
  2. Meidengroep Sim’Ran: X-Factor past beter bij ons
Maandagochtend was Sim’Ran te gast bij Fernando in FunX Start. De zussen Krystle en Imgracia en hun beste vriendin Lysa ken je waarschijnlijk van ‘Holland’s got Talent’ of hun auditie bij ‘X Factor’. Het trio zong met hun vertolking van de ‘Destiny’s Child Gospel Medley’ de sterren van de hemel en maakte de jury helemaal gek!


Toen de dames van Sim’Ran Gordon uit hun dak zagen gaan tijdens hun auditie, wisten ze niet hoe ze het hadden. Lysa: “Ik dacht ‘gewoon verder zingen, afmaken.” Imgracia: “Toen we klaar waren stond iedereen op en dacht ik ‘Yes’." Krystle kon niet geloven dat ze een staande ovatie kregen: “Het is toch altijd even kijken hoe het gaat, je weet niet hoe het aankomt. Niet iedereen houdt van gospel.”

De dames twijfelden niet aan zichzelf na hun deelname aan ‘Holland’s got Talent’, maar echt leuk was het niet toen ze in de kwart finale de talentenjacht moesten verlaten. Lysa vertelt waarom ze toch weer meedoen aan een zelfde soort tv-programma: “We hebben daar gewoon niet bereikt wat we wilden. Dit programma is echt gericht op zang, bij het vorige programma deden ook mensen mee die met honden werkten. Dat past gewoon niet bij ons, dit past beter.”

Toen Sim’Ran hoorde dat er weer audities waren voor ‘X Factor’ besloten ze daar aan mee te doen. “We dachten ‘Ok, sure. Daar gaan we voor.’” De dames zijn naar de ‘bootcamp’ geweest, maar of ze door zijn naar de volgende ronde weten we nog niet. Op 4 maart zijn ze weer op tv te zien.

Wil je FunX Start met Sim'Ran terug luisteren? Dat kan hier:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/simranfunxstart.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie