FunX

"Vrouw met tattoo duikt sneller bed in"

  1. Newschevron right
  2. "Vrouw met tattoo duikt sneller bed in"
Duiken vrouwen met tatoeages sneller het bed in? Volgens Franse onderzoekers wel, maar klopt dit? Kleeft er niet gewoon een bepaald imago rondom vrouwen met tattoos? Fernando vraagt het allemaal aan imagedeskundige Zabeth van Veen.

Onderzoek

Voor het onderzoek hebben de Fransen twee vrouwen over het strand laten lopen. Een vrouw met tatoeages en eentje zonder. Daarna hebben ze mannen gevraagd met welke ze sneller seks te kunnen hebben. Hieruit bleek al snel dat mannen sneller in bed dachten te kunnen duiken met de getatoeëerde vrouw.

Spannender

Zabeth denkt dat de Fransen door een ouderwetse gedachte tot deze opmerkelijke conclusie komen. Vroeger werden tatoeages volgens de imagodeskundige als ordinair en rebels gezien bij vrouwen. "Wat ze in het onderzoek vergeten zijn is de aard van een tatoeage. Meiden die een aandenken aan een overleden iemand laten tatoeëren zullen minder snel het bed in duiken dan de meiden die na een nacht stappen besluiten om een tatoeage te nemen." Al voegt ze daar wel het volgende aan toe: "Met een tatoeage die net boven je bikinibroekje uitkomt maak je het wel spannender."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F94641557"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie