Naar homepage
FunX

Dit zijn volgens jullie de grootste social media-irritaties

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn volgens jullie de grootste social media-irritaties

Social media is over het algemeen een leuke plek om jouw leven te delen met de wereld. Helaas zijn er genoeg mensen die er helemaal niets van snappen of het gebruiken om rare en vieze dingen te doen. In Start vroeg Fernando de luisteraars naar hun irritaties op social media en daar kwamen aardig wat reacties uit. Hieronder vind je de negen grootste irritaties.

Wat is jouw grootste social media ergernis?

1. Ongevraagde dickpics

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen.

2. Mensen die hun eigen foto liken

Tja, je zou maar zoveel van jezelf houden.

3. Mensen die je volgen en dan zomaar ontvolgen

Ok. Doei.

4. Bijgelovige mensen die denken dat ze doodgaan als ze iets niet delen

Iedereen heeft in zijn vriendenlijst wel zo'n irritant, bijgelovig persoon die plaatjes deelt met de caption: "Als je deze foto niet deelt, komt een Donald Trump-zombie je killen."

5. De Insta-modellen

Dat iemand je nooit heeft gevraagd of je model wilt worden, heeft waarschijnlijk een reden: niemand zit op je hoofd te wachten. Nee, ook niet op Insta.

6. De internetgangsters

Je hebt altijd van die mensen die online doen alsof ze biggie zijn, maar als je op hun account gaat checken, zien ze eruit als meester Harry van groep 6 op de basisschool.

7. Fake accounts

Even serieus, ga wat doen met je leven.

8. Mensen die hun hele levensverhaal delen

Altijd leuk wanneer je buurvrouw van 150 kilo op Facebook vertelt hoe zij de huisarts uitschold. "Hij vertelde mij dat ik af moest vallen om van m'n kniepijn af te komen. Daar ligt het helemaal niet aan, wat een l*l."

9. Mensen die hun foto's promoten in hun Stories

Dit zijn van die mensen die hun nieuwste geposte foto in hun Insta Stories plaatsen met een gifje over de nieuwe foto heen waarop staat: New Post. Raad eens: Nobody cares.

Ster advertentie
Ster advertentie