FunX

Rico Verhoeven wil de volgende Van Damme of The Rock worden

  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven wil de volgende Van Damme of The Rock worden
Eén van de dromen van Rico Verhoeven is vorig jaar al werkelijk geworden; Glory zwaargewicht kampioen kickboksen worden. Hij heeft onlangs z'n titel voor Glory 19 succesvol verdedigd tegen Erol Zimmerman. Er is nog een droom die Rico heel graag wil laten uitkomen; acteren!

Acteerlessen
Rico heeft al een paar acteerlessen gevolgd in Amerika. Hij probeert z'n Hollywood netwerk ook uit te breiden. Zo trok hij vorig jaar een paar dagen met X-Men acteur Liev Schreiber op. "Hij zegt; ik hou m'n ogen open en als we eventueel iets hebben in deze serie (Ray Donovan) of ik wat met mijn contacten kan doen, dan hoor je dat gelijk," zei Verhoeven in Start.Van Damme? The Rock?
Het lijkt Rico geweldig om de volgende Jean-Claude Van Damme te worden. Maar hij zou ook wel meer willen dan alleen een rol als vechter. Hij ziet The Rock als een goed voorbeeld. "Dwayne heeft ook Tooth Fairy gespeeld. Ik vind 't heel bijzonder dat iemand die een bepaalde uitstraling heeft toch zo'n rol pakt. Hij heeft toch op moeten bouwen tot dat punt," vertelde Rico vanmorgen in Start.

"Ja, als hij het wil, dan wil ik het ook"

Rematch
Voorlopig verschijnt de kickbokser gewoon in de ring en hoopt zijn titel nog lang te kunnen verdedigen. Hij wil het ook best nog een keer tegen Zimmerman opnemen die geblesseerd uitviel tijdens de laatste wedstrijd. "Ja, als hij het wil, dan wil ik het ook. Voor mij maakt het niet uit. Ik ben de kampioen dus ik moet tegen iedereen kunnen vechten," zei Rico.


Ster advertentie
Ster advertentie