FunX

Wat zeg je me nou?!

  1. Newschevron right
  2. Wat zeg je me nou?!
Op het menu van FunX Forum staat voor vandaag: Pimp your CV, het alcoholslot, kids aan de yogales en oorlogje spelen. Luister naar wat actueel is en discussier mee!

Wil je meer weten, lees hier verder!


Pimp your CV
Omdat het steeds moeilijker wordt om aan een baan te komen, wordt er nog wel eens gelogen op de CV's. Wat mag je nog wel aandikken en wat is 'not done'? Dat hoor je vanavond in Forum!


Alcoholslot
De ANWB heeft kritiek op het alcoholslot. Het systeem, waarbij je door middel van een blaastest je auto kan starten, zou makkelijk te omzeilen zijn. Vanavond hoor je de ANWB in Forum aan het woord.

Kids aan de yogales
Apekooien, trefbal, bokjespringen of gewoon lekker heen en weer rennen in de gymzaal... dat ken je natuurlijk wel. Nu gaat het er een stuk rustiger aan toe, zeg maar 'zen'. Kids worden massaal naar yogales gestuurd om te ontstressen. Kan een kind nog wel kind zijn in een volwassen wereld?

Oorlogje spelen
Je kan de inval van de Duitsers in de meidagen van 1940 via een speciaal computerprogramma beleven alsof je er zelf bij was. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei hoopt jongeren op een eigentijdse manier bewust te maken van de Tweede Wereldoorlog. In FunX Forum vragen wij ons af of dit wel de juiste manier is.

HIV Medicijnen
Vorig jaar heeft de Nederlandse douane 15 keer ten onrechte medicijnen tegengehouden. Waaronder HIV medicijnen die bestemd waren voor zo'n 166 mensen met HIV. Hoe dit heeft kunnen gebeuren hoor je vanavond in Forum.

Ster advertentie
Ster advertentie