FunX

AUDIO: Yes-R krijgt het hele jaar zangles

  1. Newschevron right
  2. AUDIO: Yes-R krijgt het hele jaar zangles
Yes-R, MocroManiac en dj Issy lanceerden gisteren de videoclip van het nummer Verleden Tijd. Ze schoven vanmorgen allemaal in Start om meer over hun samenwerking en andere bezigheden te vertellen.

'Yes-R eerst rapper in musical'
Yes-R heeft een hoofdrol gescoord in de musical Hartsvrienden (Blood Brothers) die vanaf volgend jaar te zien is. Hij denkt daarmee de eerste bekende rapper in Nederland te zijn die een rol heeft weten te bemachtigen in een theaterstuk. De BN'er heeft de rol van Verteller. Het is niet voor het eerst dat Yes-R gaat acteren. Zo heeft hij in de films 'n Beetje Verliefd, Mijn Opa de Bankrover en Gangsterboys gespeeld.

Zangles
Yes-R moet zelfs een stuk zingen in de musical: "Er zijn stukken die ik moet zingen, daar kan ik gewoon niet omheen. Dat vind ik ook wel tof, want ik krijg zangles het hele jaar. Maar ik heb heel veel dingen eigen gemaakt, dus er komt heel veel rap in voor en juist dat maakt het een keer vernieuwend."

Toekomst MocroManiac
MocroManiac maakte onlangs bekend dat hij Hydroboyz heeft verlaten. Hij denkt dat hij voorlopig geen solo album uit gaat brengen. Fans kunnen eerder een nieuwe EP van de rapper verwachten dan een cd. Het is nog niet bekend of hij bij het label van Rotjoch blijft. De mannen moeten nog het één en ander bespreken.

Live
Yes-R en MocroManiac hebben het nummer 'Verleden Tijd' vanmorgen live voorgedragen. Dit kan je vanaf 30:08 minuten horen. Ze hebben ook allebei een freestyle gedaan die je op het volgende tijdstip hoort, 39:45 minuten.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/141339832&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie