FunX

"Regels voor je partner vastleggen is onzin"

  1. Newschevron right
  2. "Regels voor je partner vastleggen is onzin"
Justin Timberlake en Jessica Biel hebben een contract waarin staat dat als Justin vreemdgaat, hij 500.000 dollar moet betalen (!). In Amerika gaan steeds meer stelletjes een ‘liefdescontract’ aan, waarin staat dat je bij bepaalde ‘overtredingen’ zoals te veel gamen of te weinig seks, bepaalde sancties krijgt, zoals een boete. Daarom was de stelling donderdag bij CritiX: 'Schriftelijk vastleggen wat je partner wel/niet mag is goed voor een relatie'. Driekwart van de FunX luisteraars was het hiermee oneens.

Regels tegen blowen

Angelique sprak in de show met Edward, hij was het eens met de stelling. Hij heeft in zijn relatie wel dingen op papier gezet. “Ik blowde best veel, daardoor was het uitgegaan. Toen gingen we op papier zetten dat ik niet zoveel zou blowen, en sinds het op papier staat, is het een stuk gezelliger met z’n twee.”

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95835664"></iframe>
{/source}

Vertrouwen

Mo gaf ook zijn mening in de show, maar hij was het niet eens met de stelling. “Een relatie is gebaseerd op vertrouwen en op het moment dat je regels op papier moet zetten.. dan sla je voor mij totaal de plank mis.”

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95835796"></iframe>
{/source}

Ook op Facebook had iedereen wat over de stelling te zeggen.

Danielle = oneens
Een relatie heb je niet via een papiertje. Dat gaat vanzelf. Zo niet, dan klopt de relatie niet.

Maureen = oneens
Als je schriftelijk moet vastleggen wat je partner wel of niet mag, moet je geen relatie aangaan.

Selvie = eens
Doe wat voor jou werkt.

Laura = oneens
Als je tegenwoordig alles schriftelijk moet gaan vastleggen om duidelijkheid te creëren, waar gaat ‘t dan naar toe met deze wereld?! Praat gewoon met elkaar!
Ster advertentie
Ster advertentie