FunX

Frans van der Kraan van Oger Fashion wil pret hebben

  1. Newschevron right
  2. Frans van der Kraan van Oger Fashion wil pret hebben
Frans van der Kraan is algemeen directeur bij herenmodespecialist Oger. Hij staat aan de top van een bedrijf met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Enschede. Twee jaar geleden nam Van der Kraan de leiding over van oprichter Oger Lusink. Zondag was de algemeen directeur te gast in Hi5!


“Pret”
Frans van der Kraan stond twee jaar geleden voor de keus: “wil ik nog tien jaar in een corporate werken, met alle mogelijkheden maar ook onmogelijkheden, of wil ik doen waar mijn hart ligt en pret hebben met Oger?”. Hij koos voor het laatste. Oger Lusink is al meer dan 30 jaar lang een goede vriend van Van der Kraan. Ze zijn in de jaren ´80 zakenpartners geweest en hebben door de jaren heen altijd contact gehouden.

Familiebedrijf
Oger Lusink startte Oger 22 jaar geleden en was zelf tot twee jaar geleden de directeur. Lusink is nog steeds werkzaam binnen het bedrijf, maar wilde zich meer gaan bezighouden met “het bewegen van de winkelvloer”. Frans van der Kraan is aangesteld om zich met de grote lijnen bezig te houden. Samen leiden ze de zonen van Oger Lusink op om de zaak op den duur te gaan leiden.


Vacature
Bij Oger staan momenteel verschillende vacatures open voor “Personal Advisor”. Grace solliciteerde met succes en wordt uitgenodigd voor een oriënterend gesprek bij Oger.

Beluister de uitzending met Frans van der Kraan terug:
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201112181700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie