FunX

Atilay Uslu (Corendon) blijft werken tot zijn 80ste

  1. Newschevron right
  2. Atilay Uslu (Corendon) blijft werken tot zijn 80ste
Toen Atilay Uslu (41) hoorde dat zijn chef na 25 jaar in dienst bij de PTT maar 2500 gulden verdiende, wist hij: dat nooit. Hij besloot ondernemer te worden en had al een eigen grillroom in Haarlem toen hij pas 22 was.
Hoe deze zakenman uitgroeide tot de baas van touroperator Corendon vertelde hij afgelopen zondag in Hi5. Hij nam maar liefst twee vacatures mee. Of hij iemand heeft gevonden, lees je hier!

Marktleider
Atilay begon Corendon als klein reisbureau in zijn eentje, zonder een opleiding in de reisbranche te hebben gevolgd. Al binnen een jaar groeide het uit tot een goedlopend bedrijf en in 1999 werd Corendon een touroperator. Het werd al snel – en is nog steeds – marktleider als het gaat om reizen naar Turkije.

Wijngaard
Zakendoen is volgens de Corendon-topman risico’s nemen. De huidige economische crisis ziet hij dan ook als een uitdaging. Toch wil hij niet zijn hele leven blijven werken in de reiswereld. Een toekomst waarin hij zijn eigen wijngaard in Turkije heeft, is Atilays doel voor over een paar jaar.

Werken bij Corendon
Zondag vertelde hij tussen 17 en 19 uur wat zijn levensmotto is en deed hij een beroepentest om erachter te komen of hij wel werkzaam is in de juiste branche. Ook was Atilay op zoek naar een database marketeer voor Corendon. Luisteraar Seema solliciteerde, ook al had ze geen echte marketing-ervaring. Of ze toch mocht langskomen voor een vervolggesprek bij Corendon, kan je hieronder beluisteren:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_200910251700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie