FunX

Janice Roopram wordt verrast door Zomerqueen Laila

  1. Newschevron right
  2. Janice Roopram wordt verrast door Zomerqueen Laila
Vanochtend schoof in FunX Start misschien wel de toekomstige Mrs. Globe aan. Janice Roopram is 36 jaar oud en staat eind dit jaar in de finale van de Mrs. Globe-verkiezing. De verkiezing is speciaal voor vrouwen tussen de 22 en 45 jaar en als Janice wint wordt ze de ambassadrice van de WIN-foundation, een wereldwijde organisatie die Women In Need ondersteunt.

Schoonheid zit in de familie Roopram, want haar zusje Reshma was in 2001 Miss Universe Nederland. Zij begeleidt en steunt Janice op weg naar de top, maar ze is niet de enige. Ook haar goeie vriendin Laila Blancheville, inderdaad de Zomercarnaval Queen 2010, support haar girl, en verraste Janice vanochtend met een telefoontje.

Luister hieronder naar het verrassingstelefoontje:

{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/Janice Roopram wordt verrast door Zomerqueen Laila.mp3{/audio}

Ook sportdeskundige Emile Schelvis had breaking news. Iedere maandag neemt hij in FunX Start het sportweekend met je door en vandaag vertelde hij, dat hij vanavond te zien is in een bijzondere documentaire.

De VPRO zendt namelijk de bijzondere documentaire over zijn voetbalclub ‘Wakker in Alles 4’ (WIA 4) uit. De opbrengst van het programma wordt gedoneerd aan de Sunday Foundation, een stichting die zich inzet voor weeskinderen in Sierra Leone. Het eerste deel van de 6-delige documentaire ‘WIA 4’ is vanavond om 21:15 uur te zien op Nederland 3.
Ster advertentie
Ster advertentie