FunX

F1rstman over zijn nieuwe track en clip 'Eén Ding'

  1. Newschevron right
  2. F1rstman over zijn nieuwe track en clip 'Eén Ding'

F1rstman scoorde met zijn hit 'Overal' een groot succes. De verwachtingen voor zijn volgende track zijn daarom hoog. Vandaag dropt F1rstman zijn nieuwe single en videoclip 'Eén ding'. Zowel de track als de videoclip zijn helemaal in de Bollywood vibe. De hitmaker schoof vanochtend aan bij Fernando om wat meer over zijn geheime hitformule te vertellen.

hitformule

'Overal' wordt op dit moment overal gedraaid en werd beloond met platina. Maar wat is het geheim van deze tune? Om dat uit te leggen vergelijkt F1rstman zichzelf met een chefkok.

"Ik ben een chefkok die altijd de juiste ingrediënten bij elkaar zet. Ik zorg dat er een bepaalde lekkere hitformule uitkomt."

pressure

Het is volgens F1rstman heel leuk om zoveel goede feedback terug te krijgen van zijn fans: "Ik denk dat de waardering van mijn fans het mooiste is". Maar als je zo'n grote hit op je naam hebt, is er ook pressure. Fans verwachten een goede opvolger van 'Overal'.

"Pressure om te presteren is er altijd. Ik denk altijd: hoe ga ik mezelf overtreffen? Ik probeer altijd te vernieuwen en te laten zien dat ik divers ben."

één ding

De nieuwste track van F1rstman heet 'Eén Ding' en is geïnspireerd door Bollywood. De eerste twee lines van zijn verse zijn in het Punjabi en in het refrein hoor je negen Hindi samples door elkaar heen. In de clip zijn de Bollywood-invloeden duidelijk terug te zien. Ook zitten er invloeden van het holifeest in de clip verwerkt. Met deze track hoopt F1rstman een klein bruggetje te slaan naar de Bollywoodscene waarin hij ook graag wil doorbreken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste keer

Fernando testte F1rstman ook nog even over zijn eerste keer. Wanneer was de eerste keer dat hij een trio had, de eerste keer dat hij heeft geblowd en de eerste keer dat hij oog in oog stond met zijn idool. Uit het gesprek wordt wel duidelijk dat hij een echte romanticus is: "Bro, ik wil naar Bollywood man. Als er één iemand romantisch is, dan ben ik het wel!"

Ster advertentie
Ster advertentie