FunX

Bollebof en Gio blijven op #1 staan in XChart

  1. Newschevron right
  2. Bollebof en Gio blijven op #1 staan in XChart
Bollebof en Gio staan voor de tweede achtereenvolgende week op #1 in de XChart met de single 'Ik Heb Je'! Voor de eerste video van de D.R.E.A.M.S. EP reisde het tweetal naar Dubai en T-Pain speelt daardoor een kleine rol in de clip. "Het is eigenlijk heel stiekem gegaan, dus ik hoop niet dat meneer T-Pain mij aanklaagt," vertelde de rapper bij FunX.

Video

De single 'Ik Heb Je' gaat volgens Bollebof over de band met een geliefde. In samenwerking met zanger Gio schetsen ze verschillende scenarios in hun relatie. Zo genieten ze samen van fashion, feesten ze erop los en natuurlijk genieten ze ook van elkaar.

D.R.E.A.M.S.

De D.R.E.A.M.S. EP van Bollebof is inmiddels al een tijdje verkrijgbaar. Daarop staat natuurlijk de nummer #1 hit Ik Heb Je met Gio, maar daarnaast werkt de Rotterdamse rapper ook samen met andere artiesten. Zo passeren onder andere Ali B, Kleine Viezerik en Lange Frans de revue. Toch zijn de meest opvallende samenwerkingen die met voetballers Gregory van der Wiel, Eljero Elia en Memphis Depay.

Download hier de D.R.E.A.M.S. EP!

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/B6OkRnFMO3E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie