FunX

Roué Verveer: "De zaal in Den Haag ging kapot!"

  1. Newschevron right
  2. Roué Verveer: "De zaal in Den Haag ging kapot!"
De Caribbean Combo is maandagavond goed gestart met de eerste voorstelling van hun nieuwe theatertour 'Ze ZIJN er weer'. Ze stonden met in een uitverkocht Diligentia Theater in Den Haag. De heren hebben drie maanden hard gewerkt aan hun nieuwe show. "Als wij iets maken zijn we de helft van de tijd serieus bezig en de andere helft zijn we alleen maar aan 't lachen dus eindelijk konden we 't een keer doen voor publiek. Dan pas weet je echt of het werkt, maar we waren heel heel tevreden, de zaal ging kapot", aldus Roué Verveer tijden Fresh'N Up.

Over een gezamenlijke tv-show hebben de komedianten wel nagedacht, maar dat is volgens hun niet zo makkelijk om te realiseren. "Daar hebben we over nagedacht maar we willen geen stappen ondernemen die we qua tijd en drukte niet kunnen waarmaken. Individueel hebben we het natuurlijk ook vrij druk. Dan moet je voor zoiets een jaar uittrekken ofzo," zei Verveer tot slot.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F69151846&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie