FunX

Josbros verkozen tot Encore Freshman 2014

  1. Newschevron right
  2. Josbros verkozen tot Encore Freshman 2014
Fernando heeft vanochtend in Start bekendgemaakt dat rapper Josbros de winnaar is van de Encore Freshman 2014 contest! Aan Josbros de eer om op zondag 31 augustus Encore Festival te openen op de NDSM-werf in Amsterdam, dankzij de stem van honderden mensen.
100% Josbros

Josbros schoof vanochtend aan in de FunX ochtendshow en beloofde dat hij het publiek gaat laten genieten van zijn energieke optreden: "Ik ga helemaal zwetend het podium af na een optreden. Ik weet niet of het komt of ik uit vorm ben of omdat ik alles geef, maar je ziet dat ik mijn best doe!"

De Nieuwegeinse Josbros bracht onlangs in eigen beheer zijn ‘André Kuipers MP’ uit en tourde al met Great Minds. Naast het openingsslot, krijgt Josbros gedurende het hele jaar de support van de organisatie van Encore Festival.Encore Festival line up

Op zondag 31 augustus staat de NDSM-werf in Amsterdam volledig in het teken van hiphop, R&B met optredens van artiesten als Jeremih, Ty Dolla $ign, Kid Ink, Pusha T, DJ Jazzy Jeff, GANZ, Vic Mensa, Adje, Mack Wilds, Waldo & Sango, Full Crate x Mar, Jayh, Jacques Greene, Maydien.

DJ's

Natuurlijk hoort bij zo'n groot festival ook een dikke dj line up. Wat dacht je bijvoorbeeld van: WaxFiend, Prime, 4Korners, Abstract, Cream, Djoevenile & Slick, Drivah, Irwan, KidQ, Sake, Shintaro, Snelle Jelle, SP, KidQ, Fullscale, Wantigga, Rancido, Cincity, Flava, SMP en Washington: alleen the top of the bill is goed genoeg om acte de présence te geven tijdens de eerste editie van Encore Festival.

NEW: Encore All Stars

Vandaag in Start werd ook bekendgemaakt dat er een Encore All Stars-blok aan het festival is toegevoegd. In dit programma presenteren DJ’s Prime, WaxFiend en host 4SHOBANGERS de grootste clubhits uit eigen land. Deze bekende clubtracks worden aan elkaar gemixt alsof het een mixtape betreft, waar het publiek getuige van is. Artiesten als Kleine Viezerik, Jebroer, Zwart Licht, Adje, Ronnie Flex, Jayh en KaliBwoy leveren hier een bijdrage aan.

Ster advertentie
Ster advertentie