FunX

Dashni Morad werkt met Zweedse topproducer

  1. Newschevron right
  2. Dashni Morad werkt met Zweedse topproducer
Dashni Morad werkt momenteel hard aan een nieuw album. De zangeres is ontzettend enthousiast dat ze met de Zweedse producer Thomas G:son de studio in kan duiken voor de opname van een nieuwe track. "Ik ben zo zo zo excited, dit is zo geweldig. Ik heb helemaal zitten schreeuwen toen ik het hoorde!", aldus de opgetogen Koerd tijdens FunX Start.

Ze wil met de producer graag aan een dance track werken. Hoe het verder nog in elkaar gaat steken is voor haar ook nog een grote verrassing. Dashni vliegt op 22 september naar Zweden om Engelstalige nummers op te nemen.

Thomas G:son
Thomas G:son wist dit jaar nog als co-producer van het nummer Euphoria van Loreen de eerste prijs te pakken tijdens het Eurovisie Songfestival. De Zweed heeft de afgelopen jaren verschillende tracks voor dit festival geproduceerd.

Talkshow
Dashni Morad houdt zich in Irak ook bezig met televisie. Zo heeft ze pas de opnames van haar talkshow afgerond die op 29 september daar op tv worden uitgezonden. Morad vertelde dat dit nog niet eerder bekend gemaakt was aan de media.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60403408&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie