FunX

'YouTube-vijand' Bella Arino reikt award uit aan YousToub

  1. Newschevron right
  2. 'YouTube-vijand' Bella Arino reikt award uit aan YousToub

Bella Arino heeft een Arino-award uitgereikt aan YousToub! De omstreden vlogger deed dat tijdens de middagshow op FunX en ontmoette zijn 'online-vijand' meteen in real life.

Bella Arino is pas vier maanden actief op YouTube en gaat erg lekker met zijn vlogs. Dat heeft hij onder andere te danken aan Anouarvines, de wrede Opa Norma en YousToub. Daarom besloot de 21-jarige Arino een award uit te reiken.

uitgesproken

Het gaat hier eigenlijk niet om positieve, maar juist om negatieve aandacht waardoor Arino bekender is geworden. Hij gooide ooit een cover online waarin hij zingt over mannen die geen man kunnen zijn. YousToub zag de video en reageerde er meteen op. Dat escaleerde tot een soort internetbeef. Gelukkig hebben de twee bij FunX uitgesproken dat ze geen haat voor elkaar hebben en de situatie opgehelderd.

haters

Er zijn wel heel wat anderen die kapot haten op Bella Arino. Zo hebben de haters veel te zeggen over onder andere zijn geaardheid, omdat hij op mannen valt. Een aantal van hen belden in tijdens de show.

Ster advertentie
Ster advertentie