FunX

Ga jij voor liefde of voor geld?

  1. Newschevron right
  2. Ga jij voor liefde of voor geld?
Hind maakte deze week bekend dat ze "heel erg verliefd" is op de 53-jarige miljonair Marcel Boekhoorn. Zou ze echt verliefd zijn of zou het om het geld gaan? Morad en Shay hadden het erover tijdens Fresh 'n Up.

De 23-jarige Shirley reageerde direct met de volgende Tweet: Waarom is het geaccepteerd als je met een werkeloze gaat, maar is het 'vies' om met een miljonair te gaan in NL?? Reden genoeg dus voor Morad en Shay om haar even te bellen.

'Vies'
Shirley stoort zich eraan dat het in Nederland 'vies' is om geld te hebben. "Waarom zou je voor een werkeloze kiezen terwijl je ook een man kan hebben die miljonair is? Of hij nou 50 of 20 is. Dan ga ik liever met die 50-jarige miljonair dan met een 20-jarige werkeloze", zegt ze.

Golddigger?
Op de vraag voor wie ze zou kiezen als ze meer gevoelens zou hebben voor een werkeloze 20-jarige man dan voor een man van 50 die miljonair is antwoordde Shirley: "voor gevoelens koop je je brood toch niet?" Door deze opmerkingen sloegen Morad en Shay stijl achterover. Gevolg: een flinke discussie!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F80187425"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie